Aktiviteter


facebook aktivitet

3 weeks ago

Stevns Cykel Motion
View on Facebook

3 weeks ago

Stevns Cykel Motion
View on Facebook

4 weeks ago

Stevns Cykel Motion

Lige lidt flere billeder fra turen til Vätteren ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

Stevns Cykel Motion

Vättern 2018

300 fantastiske km men også hårde var hvad 6 cykelmotionister fra SCM skulle prøve kraften med sidste weekend oppe i Sverige .

Et helt år har vi hver især og sammen trænet op til denne distance, så det var med spænding fra alle mand da vi spændte campingsvognen på bilen og tøffede over til Sverige .

Da vi ankommer til campingpladsen bliver vi mødt af selveste sheriffen af Motala 👮🏻‍♂️, som meget præcist for placeret vores campingvogn inde for millimeter præcision 👌🏻 forteltet skal slås ud for der skal vi jo alle sove inde og vores cykler skal holde, men NEJ INGEN FORTELT !!😳 øhhh hvad ?? vi har betalt for fortelt, mailer 2 gange for at være sikker 😬 NEJ DET KOMMER IKKE TIL AT SKE 😤
Ganske rigtigt vi fik ikke lov så vi måtte til den nærmeste jysk for at købe en telt 2 af os kunne ligge i 😴 og nogen måtte ligge under pavillonen vi havde taget med.
Så er man ligesom igang og velkommen til Motala 🇸🇪

Lørdag nat kl 1.50 trillede vi afsted på de 300 km. Alle mand var klar, lå i en god gruppe til der lige pludselig blev råbt : min pedal er faldet af 😱 8 km havde vi cyklet da den første defekt opstod, hele pedalarmen sad under skoen 😅. Med værktøj og pandelygte fik vi hurtig fikset den og op på cyklerne igen og så bare derudaf .

De første 100 km fløj bare afsted, kulden havde også ramt os på det tidspunkt. Mange af os frøs men den viste også kun 5 grader. Men da solen tittede frem begyndte varmen og strømme ind ☀️
Lækker mad på depoterne og skide gode ben nåede vi at cykle 260-270km før mange af os ramte muren . Der var langt hjem , bukserne drillede det gjorde ondt at sidde på sadlen , bakkerne kom igen.
Men med gejst og sammenhold nåede vi målet 👏🏼 alle kom i mål og vi er mega stolte over at vi sammen gennemførte det vi har trænet så hårdt op imod 🏆 og så ovenikøbet i en god tid 🤩
Om aftenen var der store røde bøffer , nye kartofler og rødvin på menuen, det synes vi at vi havde fortjent .
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Stevns Cykel Motion

Og bukserne ... See MoreSee Less

View on Facebook